Om verksamheten

Tillfälliga boenden

Den 15 oktober Serigmo care öppnar Serigmo care  fler Tillfälliga boenden i Rinkeby, norra stor Stockholm. 

Våra Tillfälliga boenden är trygga och välordnade boenden som är belägna i Barkarby och Rinkeby i norra stor Stockholms området. I Rinkeby har vi ett flertalet nybyggda lägenheter. Lägenheterna är fullt utrustade och möblerade för att kunna ta emot en familj, par eller ensamstående.
I Barkarby erbjuder vi möblerat rum med gemensamt kök och badrum, passar bäst för ensamstående
 
Vi arbetar på uppdrag av socialtjänst och tar emot placeringar alla dagar.  Vi eftersträvar att underlätta för både den/de som bor hos oss såväl som för placerande socialtjänst.

Målgrupp

Vi tar emot både enskilda individer som familjer som är i behov av ett tryggt och barnvänligt boende.

Innehåll

Vi har alltid barnets bästa i fokus. Det finns personal på plats dag tid måndag-fredag för att hjälpa och stötta de boende tex. i att anmäla sig till SFI,  söka  bostadsbidrag, kontakt med myndigheter m.m. Vi har även möjlighet att erbjuda olika tilläggstjänster om så önskas, i sådana fall tillkommer en extra kostnad. Helg och nattetid finns ett journummer för de boende att ringa vid behov.

Vi återkopplar alltid till placerande socialtjänst om den boende inte vistas hos oss eller om det uppstår något akut. Önskas mer återkoppling kan vi självklart tillmötesgå det.

Tillfälliga boenden

Kontakta oss