Om verksamheten

Under hösten 2019 öppnar Serigmo care  ännu  fler Tillfälliga boenden i norra stor Stockholm

Våra Tillfälliga boenden är trygga och välordnade boenden som är belägna i norra stor Stockholms området. Vi tillhandahåller lägenheter  eller rum med gemensamt kök.  Lägenheterna är fullt utrustade och möblerade för att kunna ta emot en familj med barn. Rummen är möblerade och köket är fullt utrustat.

Vi arbetar på uppdrag av socialtjänst och tar emot placeringar dygnet runt alla dagar och har endast två dagars uppsägningstid.  Vi eftersträvar att underlätta för både den som bor hos oss såväl som för placerande socialtjänst.

Målgrupp

Vi tar emot både enskilda individer som familjer som är i behov av ett tryggt och barnvänligt boende.

Innehåll

Vi har alltid barnets bästa i fokus. Det finns personal på plats dag tid måndag-fredag för att hjälpa och stötta de boende tex. i att anmäla sig till SFI,  söka  bostadsbidrag, kontakt med myndigheter m.m. Vi har även möjlighet att erbjuda olika tilläggstjänster om så önskas, i sådana fall tillkommer en extra kostnad. Helg och nattetid finns ett journummer för de boende att ringa vid behov.

Vi återkopplar alltid till placerande socialtjänst om den boende inte vistas hos oss eller om det uppstår något akut. Önskas mer återkoppling kan vi självklart tillmötesgå det.

Tillfälliga boenden

Adress & Telefon

Verksamhetschef Kambiz Asadollahi
Tel: 072 553 72 22
kambiz@serigmocare.se

Kontakta oss